1xbet HR bonus 100%

Koje bonuse nudi servis 1xbet

1xbet hr bonus Bonus po depozitu. U servisu 1xbet može se ostvariti bonus odmah po prvom depozitu, do visine od 100%, ali ne više od 100 EUR. Uvjet za ostvarivanje bonusa je registracija i uplata prvog depozita u iznosu od najmanje 10 €. Zatim odmah dobivate bonus.

Međutim, za ostvarivanje inicijalnog bonusa treba ispuniti sljedeće uvjete. Kao prvo, bonus može dobiti samo račun na 1xbet koji ima u potpunosti popunjen profil. Drugo ograničenje se odnosi na okretanje bonusa. U skladu s važećim uvjetima, 1xbet bonus treba najmanje 5 puta okrenuti tijekom akumuliranog klađenja. U svakom zbirnom klađenju morate imati najmanje 3 tipa oklada ili više. Najmanje 3 oklade u akumulatoru moraju imati tečaj 1,40 ili veći. 1xbet.com smatra okretanje bonusa uspješnim isključivo kada su realizirane sve oklade u okviru gore navedenog iznosa.

1xbet registracija – bonus 100 €/£/$ »
Ukoliko gore opisani uvjeti nisu ispunjeni ne mogu se na 1xbet podići nikakva sredstva s računa. Bonusi ili dobici iz sredstava bonusa smatraju se nevažećim.

Bonus 1xbet ne može se spajati s drugim promocijama. Jednom korisniku pripada samo jedan bonus koji može dobiti. U slučaju pokušaja zaobilaska ovog pravila korisnik se izlaže riziku sankcija. U krajnjem slučaju može čak doći do poništenja i gubitka svih sredstava. U slučaju ako korisnik nije zainteresiran bonusom, može od njega ranije odustati.

Redovne promocije

U ovom trenutku servis za sportsko klađenje 1xbet ima široku ponudu promocija koje se redovito obnavljaju. Dosta interesantan je na primjer bonus koji možete dobiti kao pomoć nakon serije izgubljenih oklada.

Uvjet za ostvarivanje bonusa nakon serije gubitaka je: izgubljenih najmanje 20 oklada u nizu tijekom 30 dana. Takav bonus je obično u vrijednosti od 100 do 500 dolara, ovisno o tome koliko je bio prvi depozit. Kod ovog bonusa mora se još voditi računa o tome da ako ste izabrali zbirno klađenje, mora ono uključivati razne sportove i razne rezultate. U suprotnom gubite pravo na bonus.
Treba istaknuti da 1xbet aktualno nema u ponudi bonus reload. Isto tako ne možete pristupiti nikakvom reload programu lojalnosti. More: ifogadas.com

Bonus igre

Bonus igre u ponudi 1xbet su: 1xMemo, 1xLutrija, 1xSanduk, 1xSef, Kolo sreće i Dnevna lutrija. Princip takvih igara su naknadni dobici, eventualno prikupljanje bodova, s tim što vrijedi pravilo da što više igrate, to veću šansu imate za prikupljanje bodova.

Koje bonuse nudi servis 1xbet
5 (100%) 1 vote