1xbet HR bonus 100%

1xbet versus tehnička podrška

1xbet hr contact Kakvu tehničku podršku pruža 1xbet? Servis za sportsko klađenje ima web stranicu na cca 35 jezika i omogućuje klađenje u nekoliko desetaka valuta svjeta. Zajedno s time ide i tehnička podrška koja se isto pruža na desecima jezika. Da li imate na raspolaganju i Vaš jezik možete provjeriti na popisu jezika na web stranici servisa. Tu možete pročitati i punu verziju uvjeta poslovanja, međutim iste nisu prevedene na sve dostupne u servisu jezike. Stoga je najbolje rješenje poznavanje engleskog.

Na koji način možete kontaktirati tehničku službu 1xbet?

E-mail

Prije svega možete kontaktirati odjel za tehničku podršku 1xbet u svakom trenutku preko e-pošte, na adresi info-en@1xbet.com. Ova adresa je namijenjena za opća pitanja, a operater je predvidio i mogućnost kontakta s odjelom za sigurnost na adresi security-en@1xbet.com. Ostali kontakti nisu namijenjeni za korisnike, već za potencijalne poslovne partnere i za predstavnike medija. Read more

1xbet – telefon

Pitanja za odjel tehničke podrške 1xbet možete postaviti i putem telefonskog poziva. Broj info linije je 8 (800) 555-51-81. Služba rješava probleme klijenata non-stop bez prekida cijeli dan.

Kontaktni obrazac

Na stranicama 1xbet.com se nalazi kontaktni obrazac preko kojeg se mogu kontaktirati radnici servisa za sportsko klađenje. Dovoljno je napisati svoju e‐mail adresu na koju ćete dobiti odgovor unutar 24 sata.

1xbet versus tehnička podrška
5 (100%) 2 votes