1xbet HR bonus 100%

Depoziti i uplate na 1xbet

1xbet hr payments Tvrtka 1xbet svakodnevno realizira stotine tisuća uplata depozita na račune i isplata s računa svojih korisnika – sve to na siguran, brz i pouzdan način. Platne transakcije u servisu za sportsko klađenje 1xbet su zaštićene certifikatima i sigurne su kao i sve druge transakcije najvećih svjetskih banaka. Kakve su mogućnosti kod polaganja depozita i isplata eventualnih dobitaka?

DEPOZITI:

– Platne kartice (prijenos sredstava bez odlaganja, bez naknade servisa, minimalan depozit 1 EUR, iznimke su navedene u zagradama):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– za depozite i isplate 1xbet koristi isto e-novčanike koji su vrlo popularni kod igrača diljem svijeta (prijenos sredstava bez odlaganja i bez naknade servisa)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, 1xBet Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Najpopularniji elektronički novčanik online Skrill pomoću svog interfejsa za plaćanje pruža usluge i preko sljedećih sustava:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile
Kako vidimo, 1xbet služi se jednim od najvećih interfejsa za realizaciju plaćanja za sve korisnike diljem svijeta – to je dokaz veličine i atraktivnosti ovog servisa za sportsko klađenje.

ISPLATE:

Način isplate s računa korisnika na 1xbet je obično isti kao način koji ste izabrali kod uplate depozita – međutim za razliku od drugih servisa na 1xbet novac se može isplatiti i na drugi način – a to je već usluga iznad standarda u svijetu online igara.
Kladionica 1xbet realizira bankovni prijenos novca u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva za isplatu dobitka, što spada u najbrža plaćanja u branši. Ipak to kada će se novac stvarno pojaviti na Vašem računu, ovisi o načinu plaćanja koji ste izabrali – u slučaju e-novčanika Skrill koji smo provjerili, novac je na računu Skrill nakon 5 minuta! Koja brzina!

Depoziti i uplate na 1xbet
5 (100%) 1 vote