1xbet HR bonus 100%

22Bet

1xbet hr 22Bet jedna je od najnovijih tvrtki na tržištu koje se bave klađenjem. Osnovana je 2017. godine i otada bilježi dinamički razvoj. Tvrtka privlači sve veći broj klijenata, zahvaljujući atraktivnoj ponudi na start, kao i velikom izboru oklada, te ugodnom izgledu sajta. Pogledajmo što nam još nudi 22Bet.

Ponuda kladionice 22Bet

Ponuda ove kladionice je doista ogromna. Iako, što se tiče broja sportskih disciplina, nećemo tu naći ništa što se ne bi nudilo i na drugim platformama za klađenje, tj. najpopularnije vrste sporta, e-sport, no 22Bet daje nam mogućnost klađenja i na najniže državne lige, a uz to možemo se kladiti i na događaje iz područja kulture i politike, i to ne samo najpopularnije, kao što su predsjednički izbori ili dodjela Oscara, već i na sudionike Plesa sa zvijezdama u Irskoj ili na rasplet neke popularne tv-serije.

Glavni adut 22Bet kladionice je dostupnost velikog broja oklada na konkretan događaj. U najpopularnijim okladama u nogometu (Liga prvaka, Svjetsko prvenstvo) imamo na raspolaganju čak 1500 različitih opcija. Osim osnovnih oklada, možemo se kladiti s hendikepom, na način na koji se daju golovi, vrijeme zgoditka i mnogo drugih oklada. Zasigurno svatko će ovdje pronaći nešto za stvaranje vlastite taktike. Slično je i u nižim ligama. Utakmice za Kup Engleske pružaju nam više od 1000 raznih opcija klađenja.

22bet registracija – bonus 100 €/£/$ »
Ako je riječ o klađenju uživo, isto sve izgleda lijepo. Svaki dan ima bezbroj dostupnih događaja. Tečajevi se brzo ažuriraju. Vrijedi istaknuti da možemo se kladiti ne samo na najbitnije događaje koji se odvijaju u konkretnom danu, već i na niže lige, npr. na drugu rusku ligu.

Atraktivni su i tečajevi. Iako većina se održava na razini koju nude i druge kladionice, ipak neki su često malo bolji od tečajeva koje nudi konkurencija.

22Bet – bonusi

Tema koja sve zanima najviše. 22Bet kao svaka kladionica koja drži do svog ugleda, nudi nam bonus dobrodošlice od prve uplate.

BONUS 100 €/$ ZA PRVI DEPOZIT NA SPORTSKO KLAĐENJE + 22 BET POINTS

Uplatom prvog depozita dobivamo bonus u visini od 122% njegove vrijednosti, a maksimalno do iznosa od 100 €/$. Dodatno dobivamo 22 Bet Points tj. bodove koje kasnije možemo koristiti kod klađenja. Kako bi iznos dospio u naš novčanik, moramo ova sredstva okrenuti pet puta na kuponima koji sadrže najmanje tri utakmice ili više po tečaju od 1.40. Nažalost za to imamo samo sedam dana.

BONUS 44% DO € 50/$50 + 22 BET POINTS ZA DRUGI DEPOZIT NA SPORTSKO KLAĐENJE

Ako nam nije dovoljan bonus za prvu uplatu… 22Bet nudi i bonus za drugu. Možemo dobiti 44% vrijednosti uplate, a najviše do 50 €/$, plus isto tako bodove 22 Bet Points. Ostali uvjeti su identični kao kod prvog depozita, tj. način okretanja sredstava i vrijeme u kojem treba to učiniti. More news here

BONUS KLADIONICE ”PETKOM RELOAD”

Uplatom novca u petak, možemo dobiti bonus u visini od 40%, do iznosa od 50 €/$. Ova promocija je jednokratna i ne može se spajati s drugim ponudama. Dobiveni bonus treba okrenuti tri puta na kuponima koji sadrže tri ili više događaja uz minimalni tečaj 1.40. Novac moramo okrenuti u roku od 24 sata.

Web stranica kladionice

22Bet nudi svojim klijentima preglednu i jednostavnu web stranicu. Igrači imaju sve opcije pod rukom, a klađenje je vrlo jednostavno i ne stvara nikakvih problema. Grafički dizajn sajta u bijelo-plavoj boji ne zamara oči i smiruje.

22Bet- mobilna verzija

22Bet nudi svojim igračima i responzivnu mobilnu verziju web stranice, koju možemo rabiti na pametnim telefonima i tabletama. Nažalost, još uvijek nemamo namjensku aplikaciju, ali klađenje putem telefona je dosta intuitivno i brzo.

Način plaćanja

To je još jedan plus ove kladionice. Imamo na raspolaganju bezbroj metoda za uplatu novca: bankovne kartice, e-novčanici, bankovni transferi pomoću telefona, sustavi za plaćanje, internetske banke, prepaid kartice, kriptovalute i puno puno više. Nema druge kladionice koja dozvoljava uplatu sredstava na toliko načina. Isto tako, možemo novac isplatiti na mnoštvo raznih načina.

22Bet rezime

22Bet je vrlo dobra tvrtka za klađenje. Nudi nam veliki broj oklada, omogućuje uplate novaca pomoću raznih metoda, raspolaže preglednim web sajtom, pomoću kojeg klađenje je vrlo intuitivno. Jedini minus ove kladionice koji bi smo naveli su ponude bonusa. Naime, bonusi iako su dosta izdašni, ipak ograničeni kratkim vremenom okretanja sredstava, što je jako zahtjevno i odgovara uglavnom većim igračima.

Više informacija o 22bet:

22bet Slovensko bonus
22bet Bonus Indonesia
22bet Bono de españa

22Bet
5 (100%) 1 vote